Trainingsweek
 

De trainingsweek van april zit vol. Schrijf je in op de wachtlijst via het formulier onderaan deze pagina. 

 

Van 8 tot en met 11 april organiseren we een trainingsweek op de prachtige locatie van 'De Randhoeve' in Dordrecht, waar sport en paardenwelzijn samen komen. Deze wordt gegeven in het Nederlands.


Gedurende deze trainingsweek krijg je dagelijks les en werk je aan je persoonlijke doelen met je eigen paard. Je word ondergedompeld in mijn trainingsfilosofie en -technieken en je kunt naar eigen keuze zowel aan de hand als onder het zadel het zadel aan de slag. 

Mijn trainingsfilosofie richt zich op het verbeteren van de houding/postuur en het lichaamsgebruik in beweging, van jouw paard. Terwijl we tegelijkertijd de nadruk leggen op het welzijn van het paard als 'happy athlete'.

Jij begrijpt dat factoren zoals vrije beweging, voldoende ruwvoer en sociaal contact essentieel zijn om je paard optimaal te laten functioneren en daarom staat het welzijn van jouw paard centraal in mijn aanpak, en staat dit ook centraal op 'De Randhoeve'. Ik ga graag met jou en je paard aan de slag als deze waarden voor jou ook van groot belang zijn

We werken met een kleine groep deelnemers, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Heb jij de ambitie om een betere trainer voor je paard te worden en wil je daar echt mee aan de slag? Dan is deze trainingsweek voor jou.

Tijdens alle lesdagen overnacht je paard op de Randhoeve, waar overdag gebruik gemaakt kan worden van een paddock. Gebruik van de stallen en faciliteiten is op eigen risico

Ieder ras en niveau is deze week welkom. De enige voorwaarde die we stellen is dat je paard echt goed en veilig te hanteren is, zowel op de grond als onder het zadel, geen gedragsproblemen heeft en dat hij 100% gezond en fit is.

De allerbelangrijkste voorwaarden voor jezelf om mee te kunnen doen zijn dat je gemotiveerd, open-minded en leergierig bent, en dat je zelf ook in staat bent om je paard veilig en goed te kunnen hanteren op de grond. De minimum leeftijd voor deelnemende paarden is 4 jaar, en alleen ruinen en merries (hengsten zijn ook welkom, maar kunnen niet in de paddock).

De trainingsweek wordt gegeven op 'de Randhoeve' (Wieldrechtse Zeedijk 4, Dordrecht). Alle dagen worden verzorgd met een heerlijke lunch, je zorgt zelf voor je eigen overnachting. Je investering in de trainingsweek is €1997,-, dit betaal je vooraf. Betaling in termijnen is niet mogelijk. 

Schrijf je in op de wachtlijst